HPS Invest is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en verhuur van onroerend goed in Spanje. Samen met Ro-Spain zijn wij exclusief Nederlands én Belgisch agentschap van Keysol Property, al sinds 1984 één van de grootste onroerend goed aanbieders aan de Costa Blanca.

Na de crisis van 2008 tot 2012, zit de vastgoedmarkt sinds 2014 weer in de lift. De prijzen stijgen weer en de rente staat op een historisch laagtepunt. Het is daarom nu hét moment om in Spanje onroerend goed te kopen!

Ons aanbod bestaat voornamelijk uit nieuwbouw woningen, direct van de betreffende projectontwikkelaars, dus tegen de laagste prijs! Alle nieuwbouw projecten in Spanje worden gebouwd volgens de huidige EU norm. Na aankoop van een nieuwbouwhuis heeft u 10 jaar garantie op uw woning. De projecten en woningen bevinden zich aan de Costa Blanca en Costa Cálida en meestal aan, of maximaal 30minuten rijden, van de kust.
Maar zoekt u liever een bestaande woning, of heeft u uw droomhuis al gevonden en heeft uw deskundig advies nodig, dan staan wij graag voor u klaar.
Wij begeleiden onze klanten van A tot Z bij de aankoop van hun woning en alles wat daarbij komt kijken. Wij treden dan op als onafhankelijk aankoopmakelaar, waarbij wij sec de belangen van onze klanten behartigen.

Ook ná aankoop van uw droomhuis staan we tot beschikking, wij horen graag van u of alles naar wens is en of we u nog ergens mee van dienst kunnen zijn.

Tevens kunt u kiezen om de woning te gaan verhuren omdat u er toch niet het hele jaar gebruik van maakt. Het beheer geeft kunt u aan ons overlaten. Wij zorgen dan voor de juiste (tijdelijke) huurders, de hele afwikkeling, begeleiding en het onderhoud van uw woning. Daarnaast houden we een oogje in het zeil. Het is voor u en voor ons belangrijk dat u zorgeloos de woning bij ons in beheer geeft.

U kunt altijd bij ons kantoor in Alicante, Torrevieja of Amsterdam terecht voor vrijblijvende of aanvullende informatie.

Nog even kort onze diensten:

  • Verkoop van bestaande en nieuwbouw woningen
  • Aankoopmakelaar
  • Verhuur- en beheermakelaar
  • Samenwerkingen met advocaten en notarissen voor het bijstaan van juridische zaken
  • Verzekeringen
  • Administratie van de woning
  • Vertalingen